DaBaby verloor 'ruim 200 miljoen' na homofobe tirade op Rolling Loud (VIDEO)
© screenshot

DaBaby verloor ‘ruim 200 miljoen’ na homofobe tirade op Rolling Loud (VIDEO)

Tijdens een recent interview gaf DaBaby een openhartige reflectie op zijn carrière en de beslissingen die hij heeft genomen. Toen gevraagd werd of hij iets aan zijn reis zou veranderen, gaf DaBaby eerst aan dat hij niets zou veranderen. Maar hij bekende al snel dat dit een leugen was.

Een specifiek moment dat hij graag zou willen veranderen, was zijn omstreden optreden bij Rolling Loud in 2021. Daar ging DaBaby over tot een homofobe tirade die veel ophef veroorzaakte. Hoewel hij betreurt wat er is gebeurd, erkende DaBaby dat deze tegenslag hem dwong tot zelfreflectie. Hij zag in dat zonder deze uitdagingen hij misschien niet zo gegroeid zou zijn als persoon.

DaBaby sprak over hoe recente ervaringen hem een beter begrip hebben gegeven van wie hij is en hoe zijn opvoeding en levensgebeurtenissen hem hebben gevormd. Hij benadrukte het belang van het leren van fouten en het op een gezondere manier vooruitgaan. Geld en roem, zo zei hij, brengen geen echte vervulling. De meest bevredigende aankopen waren die waarbij hij opnieuw in zichzelf investeerde en binnen zijn doel leefde. Hij toonde een hernieuwde waardering voor zijn huidige ruimte, niet alleen als kunstenaar maar als persoon.