© Instagram (@iamcardib)

Cardi B neemt even pauze van social media na online kritiek en negativiteit

Cardi B, een van ’s werelds grootste artiesten, staat bekend om haar eerlijkheid en directheid op sociale media. Ze deelt graag de hoogte- en dieptepunten van haar leven met miljoenen fans over de hele wereld. Maar soms kan die openheid een prijs hebben.

Recentelijk heeft Cardi B besloten om een pauze te nemen van sociale media nadat ze te maken kreeg met online kritiek en negativiteit. Hoewel ze een spannende tijd doormaakt, met een nieuw album op komst en de zorg voor haar twee kinderen, heeft ze ook te maken gehad met bedreigingen tegen haar man, Offset, die werden geuit door Kenneth Petty.

Op haar jubileum met Offset, waarin ze een overvloed aan bloemen van haar man ontving, sprak Cardi haar dankbaarheid uit op sociale media. Echter, in plaats van liefdevolle reacties, ontving ze onverwachte kritiek en nare opmerkingen, wat haar in verwarring bracht.

Daarom heeft Cardi B besloten om een stap terug te doen van sociale media. Tijdens een recente space-oproep op Twitter verklaarde ze dat ze ongeveer een week lang afstand zal nemen van deze platforms. Ze benadrukte dat mensen soms te ver gaan en dat dit een negatieve invloed heeft op haar humeur.

De beslissing van Cardi B om zichzelf te beschermen en haar energie te behouden is begrijpelijk gezien de immense aandacht en druk die bij haar status als superster hoort. Terwijl fans haar zullen missen op sociale media, hopen ze dat ze de rust en privacy kan vinden die ze verdient.