Cardi B en Offset in relatietherapie na scheiding en issues

Cardi B en Offset, die vorige maand hun scheiding aankondigden, lijken hun relatie een nieuwe kans te geven.

Het getrouwde rapkoppel werd samen gezien op Oudejaarsavond, wat geruchten over een mogelijke hereniging aanwakkerde. Cardi B ontkent echter dat ze weer samen zijn en legt uit dat ze toevallig in dezelfde club waren en besloten de nacht samen door te brengen.

In een livestream op Instagram benadrukte Cardi B dat er meer nodig is dan een gezellige avond om hun relatie te herstellen. Ze zijn van plan om in relatietherapie te gaan en te werken aan hun communicatie en andere persoonlijke kwesties. Cardi B verklaarde dat ze, ondanks hun ups en downs, nog steeds van elkaar houden.

“We komen niet bij elkaar totdat we onze problemen hebben opgelost. En als dat niet gebeurt is dat ook prima, maar ik wil wel een goede verstandhouding met hem bewaren,” zei de rapper. Het stel heeft in het verleden eerder een scheiding aangekondigd maar is uiteindelijk weer bij elkaar gekomen. Cardi B benadrukt dat ze nu serieus bezig zijn met therapie en het oplossen van hun problemen voordat ze opnieuw samen komen.

Cardi B en Offset hebben twee kinderen samen, dochter Kulture Kiari (5) en zoon Wave Set (2). Offset heeft ook kinderen uit eerdere relaties.