VIDEO: Cardi B en Offset geven rondleiding in nieuwe gigantische villa

Cardi B en Offset gaan online troll aanklagen na claims over vreemdgaan

Cardi B en Offset gaan een online troll aanklagen die met claims over vreemdgaan kwam.

De kwestie van Cardi B en Offset’s relatie heeft online trollen tot het uiterste gedreven, en het lijkt erop dat een mogelijke rechtszaak in de lucht hangt. Het beroemde koppel heeft zeker zijn deel van ups en downs gehad, met voortdurende geruchten over ontrouw die hun relatie omringen. Ondanks deze uitdagingen hebben Offset en Cardi B zonder twijfel geprobeerd hun band gezond te houden. Maar recentelijk zijn ze weer het doelwit geworden van geruchten, en dit zou mogelijk tot juridische stappen kunnen leiden.

Afgelopen weekend beweerde een Twitter-account, dat leek op een fanpagina van Nicki Minaj, bewijs te hebben van Offset’s vermeende ontrouw aan Cardi B. Dit account tweette een audiofragment dat was bedoeld om te lijken op Offset die probeerde af te spreken met een vrouw anders dan Cardi B. Daarbij verscheen ook een foto van de rapper die naar verluidt betrokken was bij deze ontmoeting. Cardi B reageerde al snel en verwierp de theorie volledig. Ze wees erop dat het stemfragment als een slechte AI-imitatie klonk en dat de man op de foto niet dezelfde bouw of hetzelfde kapsel had als Offset.

Op dit punt lijken Cardi B en Offset vastberaden om een krachtig signaal af te geven aan degenen die met hun relatie willen sollen. “Jullie gaan allemaal een brief van zijn advocaat ontvangen,” waarschuwde Cardi B. “Want al deze kleine online spelletjes zullen tot een einde komen… Jullie worden aangeklaagd en we zullen een voorbeeld van jullie maken. Ja, en trouwens, dat was een verschrikkelijke imitatie van een AI-stem, dus, doei!”

Hoewel het bewuste stemfragment later werd verwijderd, lijkt het erop dat Cardi B en Offset al juridische stappen hebben ondernomen. De gebruiker hield echter vol en handhaafde de beschuldigingen tegen Offset, terwijl er tegelijkertijd een auteursrechtclaim werd ingediend tegen het bewuste fragment. “Cardi heeft mijn tweet net auteursrechtelijk beschermd,” gaf de gebruiker aan. “Je bent boos op mij, terwijl je eigenlijk boos zou moeten zijn op de persoon die vermeend ONTROUW pleegt!” Het blijft afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen.