© Instagram

Ali B beroofd van Rolex horloge bij gewapende overval in Almere (VIDEO)

Ali B is het slachtoffer geworden van een gewapende overval.

Bij zijn woning in Almere werd Ali Bouali donderdagavond opgewacht door verschillende personen en overvallen toen hij in de straat arriveerde met zijn chauffeur. De politie kreeg rond 21.15 uur melding hiervan en heeft een onderzoek gestart. Daaruit bleek dat de daders het gemunt hadden op een horloge van de rapper. Toen ze hun buit in handen hadden zijn de overvallers op de vlucht geslagen in een auto.

Agenten hebben in de omgeving nog gezocht maar geen verdachte personen aangetroffen. Ali B heeft laten weten dat hij en zijn gezin het goed maken. Over de buit wil hij verder niets zeggen, maar het zou gaan om een Rolex. ‘Die mensen wilden wat hebben, ik heb het gegeven. Ik dacht: hoe eerder je het geeft, hoe eerder je er vanaf bent’, aldus de rapper in een video op Instagram. De politie doet verder onderzoek naar de overval.

Eerder werd collega Lil Kleine ook op gewelddadige wijze beroofd van een horloge. Na de releaseparty van Jack Shirak in Rotterdam werd de Amsterdamse rapper op straat onder schot gehouden en moest zijn gouden Patek Philippe horloge afgeven. Het onderzoek in die zaak is nog in volle gang.